Til innholdet

07.08.2023
Stine Falk-Petersen

Havbruk

Forskningstorget på Aqua Nor 2023

Kom innom hall H under Aqua Nor å få med deg spennende foredrag fra forskning innen havbruk på Forskningstorget. Våre fagsjefer er på stand hver dag og håper dere kommer innom for en prat.

Del artikkel

På Forskningstorget i Hall H møter du aktører som jobber med forskning og innovasjon innen havbruk.

Det vil være fem miniseminarer i løpet av uken. Programmet til disse finner du her og på nettsiden til Aqua Nor.

Få med deg siste nytt fra forskningen på våre miniseminarer;

  • Bærekraftsutfordringer
  • Biologiske nyvinninger
  • Fiskehelse & fiskevelferd
  • Nye muligheter fra havet
  • Sameksistens

Forskningstorget skal være møteplass for diskusjoner om forskning og innovasjon, både i forbindelse med miniseminarene, og i mindre, mer uformelle møter på torget eller hos de enkelte utstillerne. Alle som er interessert i forskning og innovasjon, inkludert universitetsutdanning innenfor akvakultur, skal vite at Forskningstorget er stedet å oppsøke disse dagene i august. Det gjelder enten du har spørsmål om status for forskningen, ønsker informasjon om utdanningsmuligheter, har konkrete prosjektideer eller ønsker tips om samarbeid, finansieringsmuligheter og råd om å skrive prosjektsøknader.  

Årets forskningstorg er et samarbeid mellom Nofima, SINTEF Ocean, NORCE, NTNU, UiT Norges arktiske universitet, Universitetet i Bergen, Havforskningsinstituttet, Veterinærinstituttet, NMBU, NINA, Akvaplan-niva/NIVA, FHF, Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd.

Du finner oss i Hall H.

keyboard_arrow_up